Venezuela vakantie, reizen, vakantiereizen, vakanties, reis, vakantie reizen, vakantiereis, reisverslagen, reisinformatie, reisbestemming, reistips, reismagazine, vliegtickets, fly drives, huurauto, last minutes, hotels, vakantiehuizen, reisgidsen, landkaarten

Venezuela vakantie reizen

Venezuela vakantie reizen

Venezuela is een van de tientallen landen waarover je reisverslagen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers zoals jij en ik. Wil jij ook een reisverslag maken?

Venezuela vakantie reizen

Het reismagazine is voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Continu verschijnen nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief!

Vliegtickets, huurauto's, hotels, vakantiehuizen

Hotels à la Carte Venezuela | Goedkope huurauto's | Vliegtickets | Goedkope lijnvluchten | Goedkope chartervluchten

Reisbeurs - Aanbiedingen van reisbureau's en reisorganisaties

Vliegtickets
Fly-drives
Last minutes
Actieve reizen

Natuurreizen
Cultuurreizen
Hotels en pensions
Vakantiehuizen

Reizigersforum en reisgenoten-prikborden: zoek reisgenoten en wissel reiservaringen uit

Reisverslagen en reistips

Venezuela's afwisselende natuur

Venezuela is erg gevarieerd: eilandjes in zee, koraalriffen, grotten, watervallen, tafelbergen, wilde rivieren, uitgestrekte graslanden, regenwoud in het Amazonegebied en de majestueuze bergen van de Andes. Daartussen liggen steden als Caracas, Puerto la Cruz, Ciudad Bolivar en Merida. 25 foto's.
Venezuela praktisch

Met de rugzak door Venezuela

Dagenlang in de bus zitten, met een bootje tussen de waterhyacinten varen over de met jungle omringde Orinoco, een binnenlandse vlucht naar de Andes en daarna ook nog snorkelen tussen koraal en vissen in de Caribische Zee. Met de rugzak door Venezuela trekkend kom je al gauw tijd (en ogen) tekort. 22 foto's.
Venezuela met rugzak praktisch

Rondreis door Venezuela

Een rondreis langs visserdorpjes en zandduinen, door de hoge bergen van de Andes, via de gras- en moeraslanden van Los Llanos naar Gran Sabana, met zijn tafelbergen en vele watervallen. Per boot door de Orinoco delta en terug bij de kust langs eilanden en riffen, terwijl dolfijnen meezwemmen. Maar dan zijn we al vier weken verder. 18 foto's.
Rondreis Venezuela praktisch

Merida, uitvalsbasis in de Andes

Merida ligt op een strategische plaats in een smal dal hoog in de Andes. Je kunt tochten maken in de omringende bergen met meer dan 5000 meter hoge pieken, door de Nationale Parken met bergbossen en watervallen en naar Los Llanos. Merida is bovendien een studentenstad met gezellige parken. 17 foto's.
Merida praktisch

Reisgidsen en landkaarten

Actie: korting op kaarten en Engelstalige gidsen

Een aantal reisgidsen over deze bestemming kun je via onderstaande links bestellen. Een creditcard is niet nodig: je kunt (na aflevering) gewoon per overschrijving betalen.

Staat favoriete gids of kaart er niet tussen? In de Reisboekwinkel kun je ruim 6.000 reisgidsen en landkaarten bestellen. O.a. Lonely Planet, Rough Guide, Trotter, ANWB, Nelles, Michelin, GeoCenter, Falkplan, Freytag & Berndt, Berndtson & Berndtson, Kosmos, Insight Guides, Let's Go, Odyssee, Elmar, Dominicus, Marco Polo, Berlitz en Wat & Hoe.

Lonely Planet Venezuela   Tip! 
Insight Guides Venezuela
Marco Polo Reisgids Venezuela/Margarita
Dominicus Venezuela Isla Margarita
Elmar Reishandboek Venezuela & Margarita

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden