Sumatra vakantie, reizen, vakantiereizen, vakanties, reis, vakantie reizen, vakantiereis, reisverslagen, reisinformatie, reisbestemming, reistips, reismagazine, vliegtickets, fly drives, huurauto, last minutes, hotels, vakantiehuizen, reisgidsen, landkaarten

Sumatra vakantie reizen

Sumatra vakantie reizen

Sumatra is een van de talloze bestemmingen waarover je reisverslagen van vakantie reizen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers zoals jij en ik. Wil jij ook een reisverslag maken?

Sumatra vakantie reizen

Het reismagazine is voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Continu verschijnen nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief!

Vliegtickets, huurauto's, hotels, vakantiehuizen

Hotel Service Desk IndonesiŽ | Hotels à la Carte Indonesië | Goedkope huurauto's | Vliegtickets | Goedkope lijnvluchten | Goedkope chartervluchten

Reisbeurs - Aanbiedingen van reisbureau's en reisorganisaties

Vliegtickets
Fly-drives
Last minutes
Actieve reizen

Natuurreizen
Cultuurreizen
Hotels en pensions
Vakantiehuizen

Reizigersforum en reisgenoten-prikborden: zoek reisgenoten en wissel reiservaringen uit

Reisverslagen en reistips

De verschillende gezichten van Sumatra

Sumatra heeft de reiziger veel te bieden, zo blijkt tijdens een drieweekse reis van Bukit Lawang in het noorden naar Palembang in het zuiden: toeristische trekpleisters en plaatsen die nauwelijks door toeristen worden bezocht. Rijstvelden, afgelegen stranden, rustige dessa's, de cultuur van onder andere de Minangkabauers en de Bataks. En uitgestrekte natuurgebieden bestaande uit jungles, vulkanen, bergen en meren. 19 foto's.
Sumatra praktisch

Sumatra in crisis

Door de onrust in delen van Indonesië zie je ook op Sumatra nauwelijks toeristen. Het eiland is er niet minder mooi om, met het mysterieuze Tobameer, Bukkettingi met het uitzicht op twee kraters, Kaliandar met uitzicht op de Krakatau en Bandar Lampung aan de grote baai. De prijzen zijn laag, de armoe is toegenomen. De inkomsten uit het toerisme worden node gemist. 15 foto's.
Sumatra in crisis praktisch

Noord-Sumatra I

In Aceh (Atjeh) herinnert veel aan de koloniale tijd: van pakhuizen en spoorbruggen tot witgekalkte graven. Heel wat anders is een 400 jaar oud longhouse op palen, waaronder kippen en varkens het afval verwerken. Of het enorme houten Balai Janggopaleis in Padang Siminyak. 21 foto's.
Noord-Sumatra I praktisch

Noord-Sumatra II

Medan groeit uit tot een drukke metropool maar even verderop zit je al in het oerwoud. Nias, 125 km uit de westkust van Sumatra, heeft palmenstranden achter een bulderende branding. De nabij gelegen Hinako eilanden zijn ook al een betoverende locatie. Alleen de gids, is die wel te vertrouwen... 13 foto's.
Noord-Sumatra II praktisch

Reisgidsen en landkaarten

Actie: korting op kaarten en Engelstalige gidsen

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten over deze bestemming bestellen.

Reisboekwinkel.nl biedt een groot aantal handige overzichten van complete series. O.a. Lonely Planet, Rough Guide, Trotter, Nelles Guides en Maps, Freytag & Berndt, Berndtson & Berndtson, Kosmos, Insight Guides, Let's Go, Odyssee, Elmar, Dominicus, Marco Polo, ANWB gidsen, Berlitz en Wat & Hoe.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden