Slovenie vakantie reizen

Slovenie vakantie reizen

Slovenië is een van de tientallen landen waarover je reisverslagen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers zoals jij en ik. Wil jij ook een reisverslag maken?

Slovenie vakantie reizen

Het reismagazine is voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Continu verschijnen nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief!

Vliegtickets, huurauto's, hotels, vakantiehuizen

Hotels in Slovenië Goedkope huurauto's Slovenië | Vliegtickets | Goedkope lijnvluchten | Goedkope chartervluchten

Reisbeurs - Aanbiedingen van reisbureau's en reisorganisaties

Vliegtickets
Fly-drives
Last minutes
Actieve reizen

Natuurreizen
Cultuurreizen
Hotels en pensions
Vakantiehuizen

Reizigersforum en reisgenoten-prikborden: zoek reisgenoten en wissel reiservaringen uit

Reisverslagen en reistips

Van de Alpen naar het Balatonmeer

Van de stille natuur van de Alpen naar de oevers van het Balatonmeer, is een fietstocht van een kleine achthonderd kilometer door talloze Sloveense rivierdalen. 14 foto's.
Van de Alpen naar het Balatonmeer praktisch

Ronde van Slovenië

Eerst kanoën op de Soca en dan op de fiets een rondje van ruim duizend kilometer door bergachtig Slovenië. Vanaf Piran aan de Adriatische Zee langs de grens met Kroatië oostwaarts tot Ptuj en via de Karawanken, de uitlopers van de Alpen die de grens met Oostenrijk vormen, terug westwaarts naar het Triglav-gebergte. De Triglav, met 2864 m de hoogste top van Slovenië, wordt te voet beklommen. 31 foto's.
Ronde van Slovenië praktisch

Reisgidsen en landkaarten

Actie: korting op kaarten en Engelstalige gidsen

Een aantal reisgidsen over deze bestemming kun je via onderstaande links bestellen. Een creditcard is niet nodig: je kunt (na aflevering) gewoon per overschrijving betalen.

Staat favoriete gids of kaart er niet tussen? In de Reisboekwinkel kun je ruim 6.000 reisgidsen en landkaarten bestellen. O.a. Lonely Planet, Rough Guide, Trotter, ANWB, Nelles, Michelin, GeoCenter, Falkplan, Freytag & Berndt, Berndtson & Berndtson, Kosmos, Insight Guides, Let's Go, Odyssee, Elmar, Dominicus, Marco Polo, Berlitz en Wat & Hoe.

Nederlandstalig:
Dominicus Slovenie Istrie
Elmar Reishandboek Slovenie
Anwb Slovenie Actief & Anders

Engelstalig:
Slovenia Lonely Planet   Tip! 

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden