Kreta vakantie reizen

Kreta vakantie reizen

Kreta is een van de talloze bestemmingen waarover je reisverslagen van vakantie reizen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers zoals jij en ik. Wil jij ook een reisverslag maken?

Kreta vakantie reizen

Het reismagazine is voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Continu verschijnen nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief!

Vliegtickets, huurauto's, hotels, vakantiehuizen

Hotel Service Desk Griekenland | Vakantiehuizen Griekenland | Hotels à la Carte Griekenland | Goedkope huurauto's Griekenland | Vliegtickets | Goedkope lijnvluchten | Goedkope chartervluchten

Reisbeurs - Aanbiedingen van reisbureau's en reisorganisaties

Vliegtickets
Fly-drives
Last minutes
Actieve reizen

Natuurreizen
Cultuurreizen
Hotels en pensions
Vakantiehuizen

Reizigersforum en reisgenoten-prikborden: zoek reisgenoten en wissel reiservaringen uit

Reisverslagen en reistips

Fietstocht rond Kreta

Als de sneeuw langzaam van de bergtoppen smelt, staat Kreta in bloei en overheerst de rust. Dat is het moment om het echte Kreta te verkennen, voordat de natuur verdort en het massatoerisme het eiland in bezit neemt. Verslag van een 750 kilometer lange fietstocht rond het eiland en een kennismaking met de hartverwarmende gastvrijheid van de Kretenzer. 16 foto's.
Kreta praktisch

Oost-Kreta

Het oostelijk deel van Kreta biedt een enorme afwisseling met zijn eindeloze bergwegen, het palmenstrand Vai en de ruige Kourtaliotiko-kloof, de Minoïsche opgravingen van Gournia en Knossos, de Venetiaanse forten van Heraklion en het voormalige leprozeneiland Spinalonga, de kloosters Moni Toplou, Káto-Preveli en Moni-Piso-Preveli en sfeervolle stadjes als Ierapetra, Heraklion, Rethimnon en Sitia. 22 foto's.
Oost-Kreta praktisch

Reisgidsen en landkaarten

Actie: korting op kaarten en Engelstalige gidsen

Een aantal reisgidsen over deze bestemming kun je via onderstaande links bestellen. Een creditcard is niet nodig: je kunt (na aflevering) gewoon per overschrijving betalen.

Staat favoriete gids of kaart er niet tussen? In de Reisboekwinkel kun je ruim 6.000 reisgidsen en landkaarten bestellen. O.a. Lonely Planet, Rough Guide, Trotter, ANWB, Nelles, Michelin, GeoCenter, Falkplan, Freytag & Berndt, Berndtson & Berndtson, Kosmos, Insight Guides, Let's Go, Odyssee, Elmar, Dominicus, Marco Polo, Berlitz en Wat & Hoe.

Gidsen over Kreta:
Elmar Reishandboek Kreta
Dominicus Kreta
Kreta Insight Guide Nederlands
Odyssee Reisgids Kreta
Kosmos Reisgids Kreta
Kreta Travelpack (Kosmos)
Reiskompas Kreta (Van Reemst)
Anwb Reisgids Extra Griekenland Kreta
Zon En Zee Kreta (ANWB)
Berlitz Pocketgids Kreta
Polyglott Reis En Routegids Kreta (Elmar)
B. Irlinger: Wandelen Op Kreta
Marco Polo Crete
Marco Polo Crete - With Road Atlas
Nelles Verlag: Crete
A Thomas Cook Traveller: Crete

Gidsen over Griekenland:
Wat & Hoe Grieks
Trotter Griekenland   Tip! 
Lonely Planet Greece   Tip! 
Rough Guide Greece   Tip! 
Let'S Go, Greece
Greece Insight Guide

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden