Kirgizstan vakantie reizen

Kirgizstan vakantie reizen

Kirgizstan is een van de tientallen landen waarover je reisverslagen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers zoals jij en ik. Wil jij ook een reisverslag maken?

Kirgizstan vakantie reizen

Het reismagazine is voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Continu verschijnen nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief!

Vliegtickets, huurauto's, hotels, vakantiehuizen

Hotels à la Carte Kirgizstan | Goedkope huurauto's | Vliegtickets | Goedkope lijnvluchten | Goedkope chartervluchten

Reisbeurs - Aanbiedingen van reisbureau's en reisorganisaties

Vliegtickets
Fly-drives
Last minutes
Actieve reizen

Natuurreizen
Cultuurreizen
Hotels en pensions
Vakantiehuizen

Reizigersforum en reisgenoten-prikborden: zoek reisgenoten en wissel reiservaringen uit

Reisverslagen en reistips

De imposante landschappen van Kirgizstan

Na elke bocht een nieuw landschap: rotsmassieven in alle kleuren, toppen met eeuwige sneeuw, alpenweiden waar nomaden hun vee laten grazen en dennenbossen. Soms lieflijk, vaker ongenaakbaar. Altijd mooi en puur, met snelstromende bergbeekjes en woest bruisende rivieren. 18 foto's.
Kirgizstan praktisch

Te voet door het Tian-Shan gebergte

Dat de Kirgiezen van oorsprong nomaden zijn is al snel duidelijk. 's Zomers trekken velen met hun kudden de bergen in en leven in yurts, aan de buitenkant grauwe tenten maar vanbinnen aangekleed met kleurige rieten matten en vilten kleden. Een wandeltocht door het ruige Tian-Shan gebergte, van het op 3200 meter hoogte gelegen, door witte toppen omringde meer Son-Kul door sneeuwvelden en beken over drie hoge passen afdalen naar Kara-Talaa aan het Issyk-Kul meer op 1600 meter hoogte. 24 foto's.
Tian-Shan gebergte praktisch

Reisgidsen en landkaarten

Actie: korting op kaarten en Engelstalige gidsen

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten over deze bestemming bestellen.

Reisboekwinkel.nl biedt een groot aantal handige overzichten van complete series. O.a. Lonely Planet, Rough Guide, Trotter, Nelles Guides en Maps, Freytag & Berndt, Berndtson & Berndtson, Kosmos, Insight Guides, Let's Go, Odyssee, Elmar, Dominicus, Marco Polo, ANWB gidsen, Berlitz en Wat & Hoe.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden