Bulgarije vakantie, reizen, vakantiereizen, vakanties, reis, vakantie reizen, vakantiereis, reisverslagen, reisinformatie, reisbestemming, reistips, reismagazine, vliegtickets, fly drives, huurauto, last minutes, hotels, vakantiehuizen, reisgidsen, landkaarten

Bulgarije vakantie reizen

Bulgarije vakantie reizen

Bulgarije is een van de tientallen landen waarover je reisverslagen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers zoals jij en ik. Wil jij ook een reisverslag maken?

Bulgarije vakantie reizen

Het reismagazine is voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Continu verschijnen nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief!

Vliegtickets, huurauto's, hotels, vakantiehuizen

Hotels à la Carte Bulgarije | Goedkope huurauto's | Vliegtickets | Goedkope lijnvluchten | Goedkope chartervluchten

Reisbeurs - Aanbiedingen van reisbureau's en reisorganisaties

Vliegtickets
Fly-drives
Last minutes
Actieve reizen

Natuurreizen
Cultuurreizen
Hotels en pensions
Vakantiehuizen

Reizigersforum en reisgenoten-prikborden: zoek reisgenoten en wissel reiservaringen uit

Reisverslagen en reistips

Rondreis door gastvrij Bulgarije

In Bulgarije is veel te zien: bergen en natuurparken, mooie dorpen en stadjes met typisch Bulgaarse huizen, de Zwarte Zee-kust en natuurlijk de oosters-orthodoxe kloosters. De gastvrijheid van de Bulgaren heeft niet geleden onder de economische crisis van de laatste jaren. 21 foto's.
Bulgarije praktisch

Rodopi-gebergte - Wintersport en cultuur

Het ongerepte Rodopi-gebergte is in alle jaargetijden aantrekkelijk. In de dalen liggen authentieke dorpjes, op de beboste hellingen is het goed wandelen (al dan niet met gids). Cultuurstad Plovdiv ligt om de hoek. Het prijspeil is uitzonderlijk laag. 9 foto's.
Rodopen praktisch

Reisgidsen en landkaarten

Actie: korting op kaarten en Engelstalige gidsen

Een aantal reisgidsen over deze bestemming kun je via onderstaande links bestellen. Een creditcard is niet nodig: je kunt (na aflevering) gewoon per overschrijving betalen.

Staat favoriete gids of kaart er niet tussen? In de Reisboekwinkel kun je ruim 6.000 reisgidsen en landkaarten bestellen. O.a. Lonely Planet, Rough Guide, Trotter, ANWB, Nelles, Michelin, GeoCenter, Falkplan, Freytag & Berndt, Berndtson & Berndtson, Kosmos, Insight Guides, Let's Go, Odyssee, Elmar, Dominicus, Marco Polo, Berlitz en Wat & Hoe.

Bulgaria: The Rough Guide   Tip! 
Kosmos Reisgids Bulgarije
Reishandboek voor Bulgarije Elmar
Bulgarije Dominicus Reeks

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden