Goedkope lijnvluchten
Afrika vakantie, reizen, vakantiereizen, vakanties, reis, vakantie reizen, vakantiereis, reisverslagen, reisinformatie, reisbestemming, reistips, reismagazine, vliegtickets, fly drives, huurauto, last minutes, hotels, vakantiehuizen, reisgidsen, landkaarten

Afrika vakantie reizen

Afrika vakantie reizen

Afrika is een van de talloze bestemmingen waarover je reisverslagen van vakantie reizen kunt lezen in het reismagazine. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers zoals jij en ik. Wil jij ook een reisverslag maken?

Afrika vakantie reizen

Het reismagazine is voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. Continu verschijnen nieuwe reisverslagen. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief!

Vliegtickets, huurauto's, hotels, vakantiehuizen

Hotels in Zuid-Afrika Huurauto's

Reisbeurs - Aanbiedingen van reisbureau's en reisorganisaties

Vliegtickets
Fly-drives
Last minutes
Actieve reizen

Natuurreizen
Cultuurreizen
Hotels en pensions
Vakantiehuizen

Reizigersforum en reisgenoten-prikborden: zoek reisgenoten en wissel reiservaringen uit

Reisverslagen en reistips

Egypte

Met de rugzak langs tempels en piramiden

Het openbaar vervoer van Egypte lijkt chaotisch, maar bus, trein, taxi en zeilboot brengen je zonder problemen naar alle bijzondere plaatsen, zoals: de sfinx en de piramiden buiten Cairo, de tempels en de souq van Aswan, de talrijke overblijfselen uit de oudheid rond Luxor en de tombe van Kom el Shuqafa bij Alexandrië. 10 foto's.
Met de rugzak langs tempels en piramiden praktisch

Cultureel erfgoed in het dal van de Nijl

Van Alexandrië in de delta tot Abu Simbel aan het Nassermeer barst het Nijldal bijna uit zijn voegen van het cultuurgoed. Ter afwisseling een bezoek aan een Nubisch dorp, een feloukatrip, een wandeling door de soeks en een paar dagen zwemmen in Hurghada. 26 foto's.
Nijldal praktisch

Kenia

Op safari in Kenia

Op safari door de natuurreservaten van Kenia: Lake Nakuru, Masai Mara, Lake Naivasha, Amboseli, Tsavo West en Taita Hills. Hier leven onder andere de Grote Vijf: olifanten, leeuwen, buffels, neushoorns en luipaarden. Tevens een ontmoeting met Masai-krijgers. De laatste dagen bijkomen en duiken bij het koraalrif van Mombasa. 18 foto's.
Kenia praktisch

Namibië

Safari Namibië

Rijdend over de schijnbaar oneindige onverharde wegen van Namibië kun je voluit genieten van de natuur: Fish River Canyon is een met de Grand Canyon vergelijkbare grillige kloof, waar je het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn; Sossusvlei en Hiddenvlei zijn grote duinpannen in een gebied met tot driehonderd meter hoge rode zandduinen en Etosha National Park is een van de grootste en belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. 12 foto's.
Namibië praktisch

Seychellen

Hof van Eden in de Indische Oceaan

De Seychellen zijn een tropisch paradijs dat pas 200 jaar wordt bewoond. De natuur heeft hier steevast voor de overtreffende trap gekozen. De prijzen zijn hoog, de eisen aan investeerders streng en het aantal hotelbedden is aan een maximum gebonden. Men wil de eilanden zeer exclusief houden. 13 foto's.
Seychellen praktisch

Tanzania

Zanzibar, slaven- en specerijeneiland

Op het voormalige slaveneiland Zanzibar tref je zowel specerijen-plantages als witte stranden en wuivende palmen. Hoofdstad Stone Town komt pas tot leven als het donker is. Aansluitend volgt op het vasteland van Tanzania een ontmoeting met Masai-krijgers en een safari naar het Manyara-meer, de Ngorogoro-vulkaan en de Serengeti steppe waar olifanten, giraffes, cheetahs, leeuwen en antilopen leven. 16 foto's.
Zanzibar/Tanzania praktisch

Tunesië

Woestijn, rotsige bergen en diepe kloven

Rotsige bergen, diepe kloven, woestijn en groene oases wisselen elkaar af in Tunesië. Daartussen liggen Bedoe´enendorpen, marktplaatsjes en oude graanschuren. Per kameel door de Sahara trekkend zie je fata morgana's. 's Nachts slapen in een tent of alleen onder een dek van sterren. 21 foto's.
Tunesië praktisch

Zuid-Afrika

Safari door de Nationale Parken van Zuid-Afrika

Oostelijk Zuid-Afrika heeft een enorme verscheidenheid aan natuurparken. Bij Umhlanga Rocks zwemmen haaien en in Hluhluwe-Umfolozi leven maar liefst 1800 neushoorns. In Kosi Bay kun je een kanotocht maken tussen nijlpaarden. Blyde River Canyon heeft watervallen en grillige rotsformaties en in Manyeleti zijn veel leeuwen: 'rustig blijven zitten en geen plotselinge bewegingen maken'. 12 foto's.
Zuid-Afrika praktisch

Reisgidsen en landkaarten

Actie: korting op kaarten en Engelstalige gidsen

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten over deze bestemming bestellen.

Reisboekwinkel.nl biedt een groot aantal handige overzichten van complete series. O.a. Lonely Planet, Rough Guide, Trotter, Nelles Guides en Maps, Freytag & Berndt, Berndtson & Berndtson, Kosmos, Insight Guides, Let's Go, Odyssee, Elmar, Dominicus, Marco Polo, ANWB gidsen, Berlitz en Wat & Hoe.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden